• slide
    Werken met wat mensen beweegt

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Studio Körper

begeleidt mensen die zich veerkrachtiger in hun lichaam willen voelen. Mensen die meer in contact willen komen met hun innerlijke kompas. En mensen die meer vanuit hun drijfveren of passie willen handelen of werken.

 

Studio Körper

  • Creëert fysieke veerkracht en laat jouw hoofd en lichaam beter samenwerken
  • Werkt vanuit jouw ideeën, dromen en verlangens om richting te geven aan je leven
  • Leert je omgaan met ongewenste emoties en kan deze naar nieuwe kwaliteiten vertalen

Studio Körper zorgt voor verdieping in jouw werk en leven of leidt jou op om derden vanuit deze aspecten professioneel te kunnen begeleiden.

 

Voor wie?

  • Particulieren
  • (Young) Professionals
  • Bedrijven en instellingen die zich met talentontwikkeling bezig houden
  • Coaches, trainers, therapeuten die meer gericht op het lichaam of met ongewenste emoties willen werken

 

Studio Körper

verzorgt trainingen, workshops, individuele lessen en lezingen.

Interesse? Bij een traject wordt samen gekeken, welke van de benaderingen het best bij jouw vraag of behoefte aansluit.

 

 

Ervaringen van samenwerkingspartners

“Jürgen is een uiterst integere, bevlogen vakman die met liefde, aandacht en passie werkt met mensen om hen dichter bij hun wensen, hun potentie en hun mogelijkheden te brengen. Hij maakt volop gebruik van zijn theaterervaring, lichaamstaal, zijn creativiteit, zijn vertrouwdheid om expressie te geven aan emoties. Hij doet dat zo oprecht en met zoveel plezier dat hij daarmee de drempel verlaagt voor mensen om dat zelf ook te leren en te doen.” (Miranda Valk – Ontwikkelpartner voor mens & bedrijf, eigenaar Binnenstebuiten groei & ontwikkeling)


“Jürgen is een professional in het werken met de Creatiespiraal en de Ontknooping. Vakmatig, gedreven en eigen. Heel inspirerend, hoe hij de kennis uit de Ontknooping vertaalt en hoe hij mensen begeleidt in het werken en transformeren van ongewenste emoties naar nieuwe kwaliteiten.” (Marinus Knoope – Schrijver van de Creatiespiraal/ Ontknooping)


Ervaringen van deelnemers Fysieke coaching (individueel)

"Jürgen heeft een hele fijne, rustige manier van werken met veel aandacht. De oefeningen die hij geeft laten je op een hele andere manier je lichaam en bewegingen ervaren. Ik vond het een hele goede aanvulling op andere methoden van fysiek werken en een verrijking om meegemaakt te hebben." (Natasha Schulte – Regisseur, spreker, trainer Studio Spaak)


Ervaringen van deelnemers Lessen in veerkracht

“Jürgen verbindt op een oorspronkelijke manier creativiteit en lichaamsbewustzijn.” (Paul Distel – Consultant verandermanagement, trainer)


“Na een les ben ik ontspannen en scherp tegelijk. Door zo met mijn lichaam te werken ervaar ik meer balans tussen lichaam en geest, waardoor ik mijn denken even kan loslaten. Ik voel me ontspannen en gefocust tegelijkertijd.” (Imre Tijsse Klasen – Idealistisch adviseur at Danaë)


“Tijdens de lessen kom ik uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Dit geeft mij rust en ontspanning. Ik word me meer bewust van mijn houding en andere mogelijke houdingen, waardoor ik veel meer bewegingsvrijheid ervaar.” (Paul van den Broek – Data-analist) 

Creatiespiraal & Ontknooping

Creatiespiraal & Ontknooping

Lessen in veerkracht /
Kracht & Lichaam

Lessen in veerkracht /
Kracht & Lichaam

Kunst & Perspectief

Kunst & Perspectief

“Welke ruimte wil jij innemen?”